Beleggingsnieuws

Bedankt aan iedereen voor uw steun in 2019!

Beste lezers,

Dit wordt de laatste nieuwsbrief van Investment Officer in 2019. Dit jaar hebben we ons merk duidelijk in de markt gezet. Ons lezersaantal is ruimschoots verdubbeld.

Dankzij onze focus op uniek, relevant en actueel nieuws in de Belgische industrie van vermogensbeheer, verzekeringen, family offices en zelfstandige makelaars hebben we verhalen kunnen brengen die nuttig en leerzaam zijn voor u, onze gewaardeerde lezers. We hebben ook onze visibiliteit dit jaar verhoogd op sociale media en vooral ook via de klassieke manier, ons gedrukte kwartaalmagazine.

We hebben dit jaar van u veel feedback gekregen, die we ook volgend jaar ter harte zullen nemen. Voor 2020 staan er verschillende projecten en initiatieven gepland om u, de Belgische beleggingsprofessional, verder vooruit te helpen.

Ik zou daarom alle stakeholders ook in naam van algemeen hoofdredacteur Cees van Lotringen (links op de foto) willen bedanken voor uw steun en getrouwheid. Uiteraard onze lezers, maar ook de beleggingsprofessionals die steeds zeer open zijn geweest en altijd bereid waren om ons een blik in hun interne keuken te gunnen. Maar ook onze gewaardeerde columnisten en journalisten, die content hebben geleverd van een hoogstaand niveau.

Rest mij u alleen nog een vreugdevolle en rustige kerstperiode te wensen, en de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Met vriendelijke groet,

Jurgen Vluijmans.