De IO Portfolio Day 'AI: vriend of vijand?' zit erop!

Het zit erop, voor wie er was, dank voor uw komst en hopelijk tot volgend jaar. Een korte samenvatting van de dag en mogelijkheden om verder te lezen.

 

Plenair

Of artificiele intelligentie (AI) een vriend of vijand is, hangt af van hoe AI toegepast wordt in een waardeketen, zo concludeerde Willem Peter de Ridder. Jan Longeval waarschuwde voor afnemende vruchtbaarheid en vergrijzing, en onderzocht of AI een oplossing kan zijn voor dat gevaar. In het afsluitende debat, geleid door Jurgen Vluijmans, debatteerden vooraanstaande beleggers over de invloed van AI op hun asset allocatie - die bleek fors.

 

Break-out sessies

Tijdens de break-out sessies lieten de partners van de IO Portfolio Day zien hoe zij beleggen in AI, of hoe AI in het werk van de financieel professional kan worden toegepast. Bart Snijders gaf de bezoeker een keur aan toepassingen die het werk makkelijker maken en de productiviteit vergroten; Tom Demaecker van DPAM legde uit hoe AI werkt en waarom vooral grote bedrijven de winnaars zijn van de 'AI-evolutie'. Brunno Maradei van Aegon AM liet zien waarom klimaatbewust beleggen ook in een AI-gedreven economie de toekomst heeft.

 

Terug- en verder lezen, klik op de links!

Wilt u de presentaties teruglezen, download ze dan via onderstaande links.
- Ontketen jouw persoonlijke succes met de kracht van AI
- Jan Longeval, artikel
- Willem Peter de Ridder
- Aegon AM
- LFDE
- DPAM

 

 

Uw mening telt!

Laat weten wat u van de dag vond. Daar leren we van.